Big Brother - od simulacije prema suvremenom mitu (čitajući/gledajući dramu Hodnik Matjaža Zupančiča) - Majić, Ivan, kroatist (Array, 2010)
Članak je neizmijenjena verzija članka objavljenog u časopisu "Narodna umjetnost" 46(2009), br. 2, str. 147-159. gdje je prvotno objavljen.