Tradicionalno i poduzetničko sveučilište: paradigma trostruke uzvojnice u hrvatskom sociokulturnom kontekstu - Lažnjak, Jasminka; Švarc, Jadranka (2010)
Rad se bavi ulogom tradicionalnog i poduzetničkog sveučilište u Hrvatskoj sa stanovišta modela trostruke uzvojnice u hrvatskom sociokulturnom kontekstu
Projekt MZOS
ENG