An overview of tests and testing practices in the Republic of Croatia (Pregled testova i testiranja u Republici Hrvatskoj) - Matešić, Krunoslav (2011)
Predstavljen je povijesni razvoj psihodijagnostičkih sredstava i testiranja u Republici Hrvatskoj, od Stanice za savjetovanje pri izboru zvanja do suvremenih sredstava i metoda testiranja. Na kraju je prikazano trenutno stanje psihološke djelatnosti u Republici Hrvatskoj.
Projekt MZOS
ENG