Mit nacije u Nazora i Yeatsa, 10.-13.12.1987., Znanstveni skup 'Josip Torbarina', Zavod za znanost o književnosti, Zagreb, Hrvatska - Gjurgjan, Ljiljana Ina (1987)
Izlaganje je skiciralo osnovne teorije mita te odnosa mita i književnosti te ih pokušalo primijeniti na tekstove Yeatsa i Nazora.
HRV