Usvajanje anglizama hardware i software u slavenskim jezicima. - Grčević, Martina (2010)
U ovom se radu istražuje usvajanje anglizama hardware i software u hrvatskom, slovačkom, češkom i ruskom jeziku.
Projekt MZOS
Projekt MZOS
HRV