Stilizacija - Košćak, Nikola (Array, 2010)
U članku se razmatraju stručne i kolokvijalne uporabe riječi 'stilizacija' i implicitna ili eksplicitna određenja samoga koncepta. Stilizacija se ovdje redefinira kao stilistički termin u dosluhu s teorijom Mihaila Bahtina.