Late Neolithic in Croatia: Current state of research ; Obsidians in Croatia. New analysis - Burić, Marcel (2010)
Održana su dva pozvana predavanja u okviru bilateralne suradnje. Prvo je opće o stanju istraživanja neolitika u Hrvatskoj a drugo uža tema o nalazima opsidijana na našem tlu.