Nacionalni inovacijski sustav: sociološki i ekonomski aspekti razvoja i evaluacije - Švarc, Jadranka; Lažnjak, Jasminka (2011)
U prezentaciji je su prikazani socio-ekonoski faktori formiranja i funkcioniranja hrvatskog inovacijskog sustava
Projekt MZOS
HRV