Vrste morfova, osnove i "nastavci" - Marković, Ivan, kroatist (2011)
Dana je podjela morfa prema njihovu značenju i prema njihovu položaju u riječi. Iznesena je razlika tvorbene i oblične osnove (baze) i kritika tradicionalnoga termina "nastavak".