Kolika je cijena očuvanja elektroničkoga gradiva? - Stančić, Hrvoje (2010)
Autor polazi od pretpostavke da dugoročno očuvanje elektroničkoga gradiva krije mnoge troškove koji nisu vidljivi na prvi pogled. Stoga autor uvodno objašnjava kategorije troškova vezanih uz očuvanje elektroničkoga gradiva. Potom analizira njihovu strukturu po pojedinim kategorijama te analizira njihov utjecaj na ukupnu cijenu. Zaključno, na temelju provedene analize, autor daje preporuke institucijama koje čuvaju ili planiraju čuvati elektroničko gradivo na koje sve troškove trebaju biti spremne.
Projekt MZOS
HRV