Hrvatski kao drugi i strani jezik na primjeru druge i treće generacije hrvatskih iseljenika - Šutalo, Goranka; Vidović, Antonija (2007)
Hrvatski iseljenici druge i treće generacije ; hrvatski kao drugi i strani jezik.
HRV