Poetika kmice u kajkavskom pjesništvu Ive Kalinskoga - Kovač, Zvonko, profesor književnosti (Array, 2011)
Rad se osniva na interpretacijama pjesama Ive Kalinskog Teštamentom, Vuštrili smo pesa, Sreča i Valctakt.