Banalnost dobra : što je ostalo od politike? - Žunec, Ozren (2011)
U radu se istražuju posljedice zamjene onoga političkoga i politike ekonomijom te se, u osloncu na Aristotela, nastoji oko pronalaženja nove ideje politike kao prevladavanja neoliberalnog modela
Projekt MZOS
HRV