O Bibliji u hrvatskoj likovnoj umjetnosti - Milinović, Dino (2008)
Izlaganje na skupu dalo je uvid u najranije primjere oslikanih Biblija i kršćanskih rukopisa u razdoblju ranog kršćanstva i srednjega vijeka.
Projekt MZOS
HRV