Bjelokosni radovi u crkvenim i muzejskim zbirkama u Hrvatskoj - Milinović, Dino (2009)
Osvrt na predmete od bjelokosti u crkvenim riznicama i muzejskim zbirkama Hrvatske.
Tema je predstavljena u okviru rasprave organizirane povodom izložbe "Imaginarni svijet zagonetnih predmeta od bjelokosti, kosti i rožina", (A. Ribičić-Županić) u Muzeju Mimara, Zagreb, zima 2008.-2009.
Projekt MZOS
HRV