Melankolija, ulična heterotopija i jezik bez granica: Politika hrvatskog pjesništva osamdesetih godina dvadesetog stoljeća - Vuković, Tvrtko (2010)
Rad je posvećen hrvatskim pjesničkim poetikama osadesetih.
Projekt MZOS
HRV