Film, politika, psihoanaliza: slučaj Lubitsch - Jukić, Tatjana (2012)
Analiza dvaju filmova Ernsta Lubitscha, Ninotchke i Biti ili ne biti, kao pozicije za komparativno čitanje studija "Hladno i okrutno" Gillesa Deleuzea i "Žudnja i interpretacija žudnje u Hamletu" Jacquesa Lacana.
Projekt MZOS
HRV