Model informacijskog sustava planiranja TV emisija - Ašenbrener, Martina; Šimunović, Damir; Dovedan Han, Zdravko (2012)
U radu je prikazan model informacijskog sustava tjednog i mjesečnog planiranja emitiranja TV emisija. Model može poslužiti za razvoj funkcije planiranja emitiranja za javne TV servise. Definirani su relevantni podaci i njihove međusobne ovisnosti te operacije nad podacima. Model podataka je prikazan metodom ER MIRIS. Predloženo je čuvanje više verzija plana. Zasebno se planira pojedinačni dan u tjednu, a potom se ti podaci kopiraju u plan za konkretni datum u odgovarajućoj shemi.
Projekt MZOS
HRV