Fragmenti i restauratorsko integriranje u Europi prve polovice 19. stoljeća - Špikić, Marko (2010)
Predavanje studentima Odsjeka za povijest umjetnosti Filozofskoga fakulteta u Rijeci o kulturi konzerviranja i restauriranja u Europi prve polovice 19. stoljeća povodom objave udžbenika "Konzerviranje europskih spomenika u Europi od 1800. do 1850. godine" (Zagreb, 2009.)
Projekt MZOS
HRV