Konzerviranje u Hrvatskoj u 19. stoljeću: geneza i naslijeđe - Špikić, Marko (2012)
Predavanje o povijesti zaštite kulturne baštine od 1800. do 1918. godine u Društvu arhitekata Zagreba.
Projekt MZOS
HRV