Vrazovi prepjevi s engleskoga jezika - Grgić, Kristina (2012)
U radu se analiziraju Vrazovi prepjevi s engleskoga jezika, koji po količini zastupljenih tekstova i autora zauzimaju osobito mjesto u njegovu prevoditeljskom opusu. Nastoje se preciznije opisati kriteriji Vrazova izbora tekstova engleskih, irskih i škotskih autora te se na odabranim primjerima ukazuje na neke od važnijih prevoditeljskih postupaka.
Projekt MZOS
HRV