Gradnja i opremanje varaždinske pravoslavne crkve 1884. godine - Damjanović, Dragan (Array, 2012)
Tekst i izlaganje govori o izgradnji i opremanju varaždinske pravoslavne crkve svetog Đurđa 1884. godine.