OBZOR 2020: istraživanja i inovacije - budućnost u inter/multi/transdisciplinarnosti s posebnim osvrtom na humanističke i društvene znanosti - Žic Fuchs, Milena (2012)
U prezentaciji dat je pregled izvora financiranja Europske komisije s posebnim naglaskom na Obzor 2020, koji će započeti s natječajima 1. siječnja 2014. godine. Posebna je pozornost posvećena durštveno-humanističkim znanostima koje se pojavljuju u svim Velikim izazovima, ali imaju i tzv. Šesti izazov za teme specifične tim područjima. Prikazan je i položaj Hrvatske u okviru promjena koje se zbivaju u EU izvorima financiranja.
Projekt MZOS
HRV