Language resources, tools and services in the CESAR project and META-* framework - Tadić, Marko (2012)
U pozvanom se predavanju dao pregled aktivnosti u okviru projekta CESAR (kao sastavnoga dijela META-NET-a), koji su jezični resursi, alati i servisi izgrađeni, dopunjeni i obnovljeni, te učinjeni dostupnima kroz META-SHARE platformu.
Projekt MZOS
ENG