Informacijske ustanove za 21. stoljeće - Lasić-Lazić, Jadranka (2012)
U radu se govori o promjenama u društvu, refleksijama tih promjena na informacijske institucije i obrazovanje, kao i promjene kroz koje one prolaze, koje povremeno upozoravaju na promjene u karakteru i rezultatima rada. Posebno se razmatraju promjene na Sveučilištu u kontekstu bolonjske reforme i rezultata same ideje na proces obrazovanja, ishode učenja i kompetencije. U uvodnom dijelu daje se kontekst u kojemu se promjene događaju, dok se u drugome dijelu pokazuje kako su promjene u društvu uvjetovale i promjene u informacijskim institucijama i konačno u zahtjevu z anovim znanjem i vještinama koje se traže u informacijskim profesijama.
Projekt MZOS
HRV