Iso Kršnjavi i arhitektura historicizma u Hrvatskoj - Damjanović, Dragan (Array, 2012)
Tekst i izlaganje govore o utjecaju Ise Kršnjavoga na arhitekturu historicizma u Hrvatskoj, te o njegovim nazorima prema pojedinim stilovima.