Pavlinski samostan Blažene Djevice Marije na Gariću (Moslavačka gora) - Pisk, Silvija (Array, 2008)
Rad daje okvire djelovanja pavlinskog samostana BDM na Gariću te ukazuje na potrebna nova istraživanja.