Etnološki rad Šime Ljubića u svijetlu komparativne imagologije - Paščenko, Jevgenij (2009)
Djelatnost hrvatskog znanstvenika - etnologa, povjesničara književnosti je sagledano u kontekstu ukrajinske književnosti.
HRV