Najsloženije hrvatske riječi - Marković, Ivan, kroatist (2012)
Nastavak rasprave o morfski najsloženijim hrvatskim riječima, o prosjeku broja morfova te o kuriozitetnim hrvatskim riječima koje imaju više od 3 prefiksa, više od 6 sufikasa i više od 3 leksička morfa.