Zbirka u zbirci : zbirka udžbenika za učenje talijanskoga jezika u Zbirci za talijanistiku Knjižnice Filozofskoga fakulteta u Zagrebu - Mišetić, Marijana (Array, 2012)
Rad se posebno osvrće na zbirku udžbenika iz talijanskog jezika u užem smislu, tj. udžbenika, priručnika, zbirki zadataka i druge dopunske metodičke literature, namijenjenih učenju talijanskog jezika kao stranog jezika, što ih posjeduje Zbirka za talijanistiku Knjižnice Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, bez obzira na njihovu metodičku osnovu i na publiku kojoj se obraćaju. Rad donosi opis zbirke i načela njezine izgradnje te analizira njezino korištenje opažanjem te temeljem rezultata ankete upućene korisnicima zbirke.