Das Projekt Tilurium - Sanader, Mirjana (Array, 2013)
U radu su predstavljene poznate spoznaje o antičkom Tiluriju i njegovim spomenicima. Navedene spoznaje interpretirane su u kontekstu novih rezultata, koji su dobiveni arheološkim iskopavanjima i istraživanjima u okviru projekta Tilurium.