Das Projekt Tilurium – Waffendarstellungen auf Grabstelen aus Tilurium - Tončinić, Domagoj (Array, 2013)
U radu su analizirani prikazi oružja na spomenicima iz Tilurija i na spomenicima koji se mogu povezati s radionicum u Tiluriju.