Specifičnosti liječenja pacijentica oboljelih od karcinoma dojke u okviru settinga Dnevne bolnice Klinike za psihološku medicinu - Bilić, Vedran; Braš, Marijana; Galez, Dubravka; Erceg, Inja (2008)
Sudionice u istraživanju, žene oboljene od karcinoma dojke na Beckovom inventaru depresije (BDI) postižu rezultate koji upućuju na depresivnost visokog intenziteta. Rezultati na STAI (State-Trait Anxiety Inventory) ukazuju na prisutnost anksioznosti i kao stanja i kao osobine ličnosti.
HRV