Alleged Aegean jewellery from the Eastern Adriatic Coast - Tomas, Helena (2010)
Rad opisuje slučajni nalaz ostave brončanodobnog zlatnog nakita s lokaliteta Nin-Privlaka. Za nakit su predložene egejeske paralele koje se u radu detaljno analiziraju.