Prozodijske i metričke osobitosti u latinskim pjesmama Frane Božićevića Natalisa - Benić, Mislav (Array, 2008)
U radu se analiziraju odstupanja od klasične prozodije u zbirci latinskih pjesama Frane Božićevića Natalisa (1469-1542). Uz izdanje Miroslava Markovića (Pesme Franja Božičevića Natalisa, Beograd, 1958) kao predložak je poslužio i Božićević autograf, pa su tako uočeni i ispravljeni neki propusti u editio princeps.