Novi prilozi recepciji Miroslava Krleže na talijanskom jeziku - Roić, Sanja; Delbianco, Valnea (2009)
U radu su objavljeni rezultati istraživanja o recepciji Miroslava Krleže u talijanskoj kulturi i književnosti od D'Annunzia do suvremenosti
Tekst je pročitan u emisiji Hrvatski identitet na Trećem programu Hrvatskog radija urednice Slavice Bastaić Batinović 13. i 20.5.2009.
HRV