Opći pojmovi. - Aleksovski, Marinela; Korajac, Aida; Nazalević Čučević, Iva; Banković-Mandić, Ivančica; Grgić, Ana, kroatistica; Gulešić Machata, Milvia (2013)
Hrvatski B1: opisni okvir referentne razine B1 je priručnik za vrednovanje, poučavanje, osmišljavanje materijala za učenje hrvatskoga kao inoga jezika na razini učenja B1.
Projekt MZOS
HRV