Osnivanje i počeci rada Akademije u dokumentima Arhiva HAZU : katalog izložbe, Palača Akademije, Zrinski trg 11, Zagreb, svibanj-lipanj, 2011. - Jošo, Marta; Jošo, Marta; Paić-Vukić, Tatjana (Zagreb : Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti, 2011)
Katalog izložbe priređene povodom 150. obljetnice Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti. Izložbu su u svibnju 2011. godine postavile Marta Jašo i Tatjana Paić-Vukić u atriju Akademijine Palače na Zrinskom trgu.