Illyricum sacrum : [Caput II. . Acta Joannis ante Pontificatum] - Farlati, Daniele (Array, 2011)
Prijevod ulomka iz III. sveska djela ''Illyricum sacrum'' Danijela Farlatija, drugi paragraf poglavlja ''Splitske crkvene prilike od 1060-1070. godine '' - biografija Ivana Ravenjanina do njegova izbora za splitskog nadbiskupa.