Menadžerska učinkovitost 360 [stupnjeva] : dobar menadžer sam sebi - Tudor, Goran, ekonomist; Rijavec, Majda; Haramija, Ivan; Zarevski, Predrag (Zagreb : M.E.P., 2009)
Knjiga se bavi postavljanjem poslovnih ciljeva, postavljanjem osobnih ciljeva, upravljanjem poslovima, upravljanjem vremenom i energijom, donošenjem odluka, timskim radom, delegiranjem i sličnim problemima koje menadžeri moraju rješavati u svakodnevnom radu.
Bibliografija: str. 373-374