(Jugo)nostalgija kroz naočale popularne kulture - Baković, Ivica prevoditelj (Array, 2008)
Članak analizira fenomen (jugo)nostalgije (nostalgije za jugoslavenskom svakodnevicom) u suvremenoj popularnoj kulturi s interkulturalnog aspekta.