Ispituvanje na nostalgijata vo egzilot - Baković, Ivica prevoditelj (2009)
Rad se bavi propitivanjem funkcije nostalgije u književnosti na primjeru komparativnog čitanja romana Dubravke Ugrešić, Ministarstvo boli i Kice B. Kolbe, Snijeg u Cassablanci.
Projekt