Dioklecijanova palača: veliki istraživački izazov - Ćorić, Franko (2013)
U Splitu je od 16. do 18. studenoga 2012. godine u organizaciji docenta Odsjeka za povijest umjetnosti Filozofskoga fakulteta Sveučilišta u Zagrebu Marka Špikića i znanstvenog savjetnika Joška Belamarića iz splitskog Centra Cvito Fisković Instituta za povijest umjetnosti održan međunarodni znanstveni simpozij pod naslovom Diocletian's Palace in the Monographs of George Niemann and Ernest Hébrard. Skup je organiziran povodom stogodišnjice objavljivanja monografije Ernesta Hébrarda i Jacquesa Zeillera o Dioklecijanovoj palači te stogodišnjice smrti Georgea Niemanna koji je dvije godine ranije također bio objavio monografiju o Dioklecijanovoj palači.
Projekt MZOS
HRV