Mata Hari, plesačica, zavodnica i nesretna špijunka - Gračanin, Hrvoje (Array, 2013)
Popularizacijski rad o Mati Hari, slavnoj egzotičnoj plesačici koja je strijeljana zbog špijunaže u Prvom svjetskom ratu.