Koliko su sveti "sveti" u frazeologiji? - Ribarova, Slavomira (2009)
Analiziraju se onomastički supstantivni i poredbeni frazemi s pridjevom sveti u kombinaciji s vlastitim imenom kao sastavnicom. Prikupljenu građu čine češki i hrvatski frazemi.
Projekt MZOS