Čalina "veličina 'manjih'" - Machiedo, Mladen (2010)
Frano Čale je zadužio hrvatsku i svjetsku talijanistiku svojim opsežnim znanstvenim djelom, među njegovim širokim interesima ističe se i zanimanje za tzv. "manje" autore.
Projekt MZOS
HRV