Recepcija francuskoga Novog kazališta u Hrvatskoj 1953.-2010. : doktorski rad - Sindičić Sabljo, Mirna; Pavlović, Cvijeta; Filozofski fakultet (Zagreb) (Zagreb, 2013)
Sažetak ; Summary
Na spor. nasl. str.: The reception of French New theatre in Croatia from 1953 to 2010 : doctoral thesis
Na vrhu nasl. str.: Sveučilište u Zagrebu, Filozofski fakultet
Bibliografija: listovi 227-240.
prilozi: listovi 240-300
Keywords: doktorska disertacija; francusko Novo kazalište; kazalište apsurda; hrvatsko kazalište