Teorija i praksa komparativne književnosti u djelu Ivana Slamniga : doktorski rad - Grgić, Kristina; Pavlović, Cvijeta; Filozofski fakultet (Zagreb) (Zagreb, 2013)
Sažetak ; Summary
Na vrhu nasl. str.: Sveučilište u Zagrebu, Filozofski fakultet
Nasl. na spor. nasl. str. : Theory and practice of comparative literature in the work of Ivan Slamnig : doctoral thesis
Bibliografija: listovi 275-311
Prilozi: listovi 312-375
Keywords: doktorska disertacija; Slamnig, Ivan; komparativna književnost