Hrvatski lutkarski igrokaz : doktorski rad - Đerđ, Zdenka; Senker, Boris; Filozofski fakultet (Zagreb) (Zagreb, 2013)
Sažetak ; Extended Abstract
Na vrhu nasl. str.: Sveučilište u Zagrebu, Filozofski fakultet
Na spor. nasl. str.: Croatian puppet play : doctoral thesis
Bibliografija: listovi 384-399.
Keywords: lutkarski igrokaz -- Hrvatska; doktorska disertacija; lutkarsko kazalište -- Hrvatska