Čelopeci, Župa dubrovačka, Crkva i samostan sv. Vinka Fererskog - Botica, Dubravka (2011)
Kataloška jedinica donosi povijest gradnje i opremanja samostana i crkve sv. Vinka Fererskog u Čelopecima, te stilsku analizu arhitekture i opreme.
Kataloška jedinica
Keywords: Čelopeci - crkva, kataloška jedinica